OKULUMUZ ANA SINIFI ÖĞRETMENLERİNİN eTWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz ana sınıfı öğretmenleri Sibel Aladağ ve Kübra Nur Kılıç ocak ayı itibari ile Türkiye ve Litvanya ortak okulları arasında uluslararası eTwinning projesini uygulamaya başladılar. ‘‘Me, My Country And The World’’(Ben, Ülkem ve Dünya) eTwinning projesinin amacı; Türkiye ve Litvanya arasında kültür tanıtımı, öğrencilerimizi başka kültürdeki akranlarıyla tanıştırmak, kültür ve sanat, insanların inisiyatifini, kendini ifade etmesini, kendine güvenini, sentetik düşünmesini ve duygusal zekasını erken yaşlardan itibaren geliştirmektir. -Proje kapsamında ortaklarla belirlenen temalara uygun e kitap yapılacak. -Ülke ve şehrimizin resimlerini içeren temsili kartpostallar Litvanya ya da Türkiye’de eşleştirilen okullar ile birbirlerine gönderecek -Süreç boyunca Proje ortak ürün ve işbirlikçi çalışmalar yapılacak.

27-03-202427-03-202427-03-2024